Odi na glavni sadržaj stranice
Predstavnici ribolovnih i jedriličarskih društava

Ravnatelj Županijske lučke uprave Crikvenica Mario Kružić danas je upriličio primanje za predstavike ribolovnih i jedriličarskih društava povodom njihovih okruglih godišnjica djelovanja te im je tom prilikom uz čestitke uručio i prigodne darove.

Poštivajući sve epidemiološke mjere, u crikveničkoj luci kod spomenika Ribar, ravnatelj Mario Kružić čestitao je predstavnicima i članovima društava i klubova na visokim jubilejima i to 55.-toj obljetnici postojanja Športsko ribolovnog društva Lovrata iz Dramlja, 65.-toj obljetnici postojanja Športsko ribolovnog kluba Oslić iz Selca te 70.-toj obljetnici postojanja Pomorsko športsko ribolovnog kluba Arbun iz Crikvenice i Jedriličarskog društva Val iz Crikvenice.

Ovom prigodom zahvalio je predstavnicima spomenutih udruga na dugogodišnjoj suradnji u akcijama koje provodi Županijska lučka uprava Crikvenica i zaželio puno dobrih rezultata i još veće uspjehe u svom radu. Također, istaknuo je da će Županijska lučka uprava Crikvenica i dalje pomagati u radu udruga, posebice onih koje su vezane za more omogućavajući im dobivanje dodatnih financijska sredstva putem donacija koje su u današnje vrijeme i više nego potrebne i dobrodošle.

Nakon uručenja prigodnih darova, ispred nagrađenih obratio se i zahvalio Marino Ferenčić, predsjednik Jedriličarskog društva Val. „Prije svega želio bih se zahvaliti ravnatelju Mariu Kružiću koji se sjetio i organizirao ovo primanje povodom naših velikih obljetnica. Još jednom hvala i Županijskoj lučkoj upravi Crikvenica koja zaista već dugi niz godina prati naš rad i podupire nas, posebice kroz dodjeljivanje financijskih sredava koja nam uvelike pomažu u ostvarivanju ciljeva i vizije naših klubova i društava.“