Odi na glavni sadržaj stranice

Zahtjeve prema Županijskoj lučkoj upravi Crikvenica možete uputiti online putem pripremljenih obrazaca

Alternativno možete preuzeti zahtjeve koje popunjene dostavljate u lučku upravu

Zahtjev za dodjelu veza podnosi se Županijskoj lučkoj upravi Crikvenica u pisanoj formi. Lučka uprava vodi listu čekanja u kojoj se redovni zahtjevi vode kronološki prema danu predaje zahtjeva.

Kada Upravno vijeće Županijske lučke uprave Crikvenica, pod uvjetima propisanim posebnim pravilnikom, u pojedinim lukama dodijeli pravo na korištenje stalnog veza na komunalnom dijelu luke, visina pristojbe za državljane Republike Hrvatske koji ostvaruju mirovinu ili osobnu invalidninu manju od 1.500,00 kuna po članu obitelji, ostvaruju popust na pristojbu za vez u visini od 50%. Da bi ostvarili popust korisnici veza dužni su Lučkoj upravi predočiti potvrde o visini dohotka svih članova obitelji.

Kada Upravno vijeće Županijske lučke uprave Crikvenica, pod uvjetima propisanim posebnim pravilnikom, u pojedinim lukama dodijeli pravo na korištenje stalnog veza na komunalnom dijelu luke, visina pristojbe za Državljani Republike Hrvatske koji su vlasnici drvenih plovila ostvaruju pravo na popust na pristojbu za vez u visini 50%.

Suglasnost za privremeno korištenje veza

Prije izvođenja radova u luci nužno je ispuniti prijavu radova te dobiti odgovarajuću privolu od strane lučke uprave


Povećaj font Smanji font Sivi tonovi Kontrastni tonovi Početne postavke